Web Analytics Made Easy - Statcounter

طلاب و استادان حوزه علمیه مشهد با تجمع در مدرسه علمیه نواب این شهر اعدام جوانان شیعه در عربستان سعودی را محکوم کردند.

به گزارش قدس انلاین، حوزویان در این تجمع با شعارهای مرگ بر آل سعود/ مرگ بر آمریکا/ مرگ بر اسراییل/ آل سعود خائن، مرگت باد شرمت باد/ و آل سعود نابود است، چون بدتر از یهود است انزجار خود را از جنایات رژیم سعودی اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
آنها همچنین جنایات عوامل استکبار در کشورهای پاکستان، افغانستان و یمن را نیز محکوم کردند. حوزه علمیه خراسان به همین مناسبت بیانیه ای صادر کرد که در این تجمع قرائت شد و در آن آمده است: از همه آزادیخواهان و جامعه حقوقدانان می‌خواهیم نسبت به جنایت کشتار مردم در یمن و اعدام جوانان شیعه در عربستان، اقدام عاجل صورت دهند و در دفاع از این مظلومیت و حق طلبی آنان فریاد برآورند. اقدام عربستان سعودی در اعدام گروهی از شیعیان مظلوم و بی پناه در سرزمین نزول وحی، به دلایل سیاسی و فرقه ای، جنایتی بزرگ و فاجعه ای جانکاه در تاریخ بشری است که با سکوت جامعه بین المللی همراه بوده و نقض آشکار شرع و احکام عادلانه قضایی است. در ادامه این بیانیه آمده است: آل سعود، مخالفت شیعیان با استبداد دولتی را تروریسم خوانده و با این کار درصدد گمراه سازی افکار عمومی است و تأسف بارتر این که بر خلاف ادعای حقوق بشری سازمانهای جهانی، هیچ واکنشی را از آنها شاهد نبوده ایم. شعرخوانی با مضمون مدح اهل بیت(ع)، همدردی با شیعیان مظلوم عربستان و مذمت جنایات آل سعود در عربستان و دیگر کشورهای اسلامی منطقه از دیگر برنامه های تجمع اعتراضی حوزویان خراسان بود. عربستان سعودی روز شنبه این هفته ۷۳ شهروند خود را به همراه هفت تبعه یمنی و یک سوری به اتهام «داشتن افکار نادرست، عقاید انحرافی، همکاری اطلاعاتی با داعش، القاعده و انصارالله یمن و اقدام علیه امنیت عمومی و ایجاد شورش و هرج و مرج» اعدام کرد.  اعدام این افراد در حالی شنبه این هفته اجرا شده است که عربستان سعودی سال گذشته مدعی شده بود که مجازات اعدام را کنار گذاشته است.   طبق گزارش سازمان حقوق بشر عربستان سعودی در اروپا، این کشور از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون ۲۶ نفر را اعدام کرده است. این در حالی است که تعداد کل اعدامی‌ها در عربستان در سال گذشته ۲۷ نفر بوده است.   عربستان سعودی در سال ۱۳۹۸ نیز ۳۷ نفر از شهروندان شیعه این کشور را گردن زد و پس از آن سر یکی از آن‌ها را به نمایش گذاشت. در این پیوند، سازمان دیده بان حقوق بشر در تازه ترین گزارش و بیانیه خود که در تیرماه امسال صادر شد، عربستان سعودی را به سرکوب شدید فعالان حقوق بشر، منتقدان و مخالفان دولت متهم کرد. انتهای پیام منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حوزه علمیه آل سعود مشهد عربستان سعودی آل سعود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۵۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • تجمع اعتراض‌آمیز خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت
  • پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند